aboutus

Ezhou Ebei-Eya Baby Products Co., Ltd

Ezhou Ebei-Eya Baby Products Co., Ltd Ezhou Ebei-Eya Baby Products Co., Ltd Ezhou Ebei-Eya Baby Products Co., Ltd Ezhou Ebei-Eya Baby Products Co., Ltd Ezhou Ebei-Eya Baby Products Co., Ltd
1 2 3 4 5
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: Ebei-Eya
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~200
Ετήσιες πωλήσεις: 1 million-2.5 million
Ιδρύθηκε Έτος: 2008
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Trademakes: Ebei-eya
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Η Co. προϊόντων μωρών ebei-Eya Ezhou, ΕΠΕ είναι ειδικευμένη κατασκευαστική εταιρεία που εργάζεται για τον προστατευτικό εξοπλισμό ασφάλειας των παιδιών σε έναν πλήρη τομέα, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας και της ανάπτυξης, σχεδιάζει, παράγει και πώληση.
Η επιχείρηση έχει τώρα ένα εργοστάσιο που καλύπτει έναν τομέα περισσότερων από 2000 τετραγωνικών μέτρων που εξοπλίζονται με την προηγμένη κατασκευή φορμών, τη σχηματοποίηση εγχύσεων και τις διαδικασίες παραγωγής. Κατά τη διάρκεια των ετών, η επιχείρηση έχει κερδίσει τον έπαινο πελατών από το σπίτι και στο εξωτερικό. Με σταθερά να κολλήσει στην αρχή τα υψηλός-κατάλληλα προϊόντα και μια ευυπόληπτη υπηρεσία.
Έχουμε μια άριστη ομάδα ανάπτυξης προϊόντος, από την έρευνα αγοράς στο σχέδιο προϊόντων, την παραγωγή και την αποτελεσματική διαχείριση της ολόκληρης διαδικασίας, έτσι τα προϊόντα αναπτύσσονται με έναν πιό προνοητικό και ανθρωπιστικό τρόπο. Η επιχείρηση θα εισαγάγει διάφορα νέα προϊόντα για να ικανοποιήσει κάθε χρόνο τη ζήτηση στην αγορά, έτσι στεκόμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας.

Ο σκοπός μας: Ποιότητα εξυπηρέτησης, καινοτομία και σημαντικές ανακαλύψεις, διαχείριση αποδοτικότητας, αρμονία και ανάπτυξη.

Ενδεχομένως για να είναι ο τίμιος αξιόπιστος προμηθευτής σας.

 

 

Ιστορία

Το 2008, Co. προϊόντων μωρών Ezhou ebei-Eya, ΕΠΕ που καθιερώνεται. Στην αρχή, διοργανώσαμε μόνο ένα μικρό εργαστήριο με 2 ανθρώπους.

Το 2009, είχαμε τέσσερις υπαλλήλους, το επίτευγμα πώλησής μας από τα δολάρια δέκα χιλιάδων μέχρι εκατό χιλιάες δολάρια.

Το 2010, οι υπάλληλοί μας σε είκοσι, και το επίτευγμα πώλησης έχει αυξηθεί σε διακόσιες χιλιάες δολάρια.

Το 2011-2017, η επιχείρηση επεκτείνει μεγαλύτερος και μεγαλύτερος λόγω όλων των μόνιμων προσωπικών και οι υπάλληλοι εργάζονται σκληρά. Εν τω μεταξύ, όχι μόνο οι υπάλληλοι αυξάνονται, αλλά και τα γραφεία γραφείων και οι εξοπλισμοί όλο και περισσότερο. Το σημαντικότερο πράγμα είναι ότι κινήσαμε το μικρό γραφείο μας σε δύο χιλιάες τετραγωνικά μέτρα στο πάτωμα δώδεκα στο κέντρο της πόλης. 

Το 2018, η Co. προϊόντων μωρών Ezhou ebei-Eya, ΕΠΕ είναι κατασκευαστής και εξαγωγέας στην Κίνα που ειδικεύεται στα πλαστικά και λαστιχένια προϊόντα ασφάλειας παιδιών και μωρών. Υπερηφανευόμαστε στις ικανότητές μας Ε&Α και κατασκευής και είναι η σταθερή πεποίθησή μας ότι η έννοια ποιότητας των προϊόντων μας θα επιφέρει μια βελτιωμένη ποιότητα ζωής για τα νήπιά μας σε όλη την υδρόγειο. Κατόπιν για να δημιουργήσει ένα άλλο θαυμάσιο επιχειρησιακό επίτευγμα!

 

  Κίνα Ezhou Ebei-Eya Baby Products Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

1. Οι διαταγές σας βεβαιώνονται για τον υψηλό - ποιότητα
2. Οι διαταγές σας στέλνονται εγκαίρως σύμφωνα με τη σύμβαση με μας
3. Η επιθεώρηση και το πιστοποιητικό μπορούν να παρασχεθούν ως απαίτησή σας
4. Επαγγελματικός προμηθευτής προϊόντων παιδιών της Κίνας
5. Ανταγωνιστική τιμή με την ανταγωνιστική ποιότητα
6. Πριν από την παράδοση, όλα τα προϊόντα θα εξεταστούν αυστηρά και θα επιθεωρηθούν για να εξασφαλίσουν υψηλό - ποιότητα
7. Μπορούμε να υποστηρίξουμε το cOem και την υπηρεσία ODM και διαθέσιμος.
8. Άριστη υπηρεσία μεταπώλησης

Μπορούμε να παρέχουμε τα δείγματα μέσα σε μια εβδομάδα

Μπορούμε να επιστρέψουμε την αξία των αγαθών προβλήματος, εάν είναι ο ποιοτικός παράγοντάς μας.

9. Οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να λύσει γρήγορα και φιλικός

 

Η ομάδα μας

Έχετε πάνω από ομάδα 20 την έμπειρη επαγγελματική πωλήσεων. Παρέχετε σας μια γρήγορη απάντηση για τις όλες ερωτήσεις σας μέσα σε 24 ώρες.
Έχετε το επαγγελματικό εργοστάσιό μας ομάδων και συσκευασίας σχεδίου. Μπορέστε να παρέχετε την ισχυρή τεχνική υποστήριξη.
Έχετε στο cOem και το ODM, ειδικά προϊόντα ODM για περισσότερο από 5 χρόνια πριν. Μπορούμε να το κάνουμε τι μπορείτε σκέψεις.

Έχουμε την επαγγελματική ομάδα υπηρεσιών από την παραγωγή, QC, τμήμα πωλήσεων και ούτω καθεξής.

Ο επαγγελματίας για μας αυτό αντιπροσωπεύει αξιόπιστος, αξιόπιστος και ασφαλής. Θα εκτελέσουμε πάντα τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις μας στον πληρέστερο, με τους πελάτες, τους υπαλλήλους και τη εξυπηρέτηση πελατών μας.
Διασκέδαση - με την καθεμία γύρω από μας και με όλα!
Καινοτόμος - για μας σημαίνει συνεχώς και από την άποψη των προϊόντων μας, που ψάχνουν τους καλύτερους τρόπους να κάνουν, και την τρέχουσα ανάπτυξη υπαλλήλων.
Έναρξη – είμαστε πάντα συγκινημένοι για να δοκιμάσουμε κάτι νέο!
Νέος & φρέσκος – είναι ο τρόπος που αισθανόμαστε για μας, και τον απολαμβάνουμε! Επιτρέπει σε μας για να εξετάσει την αγορά παιχνιδιών με ένα φρέσκο βλέμμα – για να είναι σε θέση να έρθει με τις νέες ιδέες, και να έχει μια φρέσκια λήψη στα πράγματα. Για μας – κάθε ιδέα αξίζει, ανεξάρτητα από το πόσο ανορθόδοξο μπορεί να είναι!

 

Κίνα Ezhou Ebei-Eya Baby Products Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Στοιχεία επικοινωνίας